About this website

[ÖVERSÄTT INGRESSEN] Välkommen till webbplatsen för dig som vill besöka och uppleva platsen Oskarshamn. Här hittar du allt ifrån boendemöjligheter, matställen, aktiviteter och evenemang.

The website is supplied by:
Attraktiva Oskarshamn AB - Oskarshamn Tourist Information Centre
Visiting address: Hantverksgatan 3, Oskarshamn
Publisher: Jan Hardebrant, VD, jan.hardebrant@oskarshamn.com

[ÖVERSÄTT DET NEDAN]
Attraktiva Oskarshamn AB äger rätten till och är ansvariga för det innehåll som publiceras på webbplatsen. Webbplatsen är producerad av Visit Technology Group där Drupal är det övergripande innehållshanteringssystemet och via Citybreak™ Information & Reservation System kopplas platsens leverantörer och deras utbud.

Webbplatsen är producerad med responsiv design vilket innebär att oavsett vilken typ av enhet (mobil, surfplatta eller dator) du besöker oss via så kommer du kunna tillgodose dig innehållet på ett tillfredställande sätt. Vi rekommenderar att då håller dina webbläsare uppdaterade för bästa möjliga funktion.

Saknas ni här?

Webbplatsen är till för alla i Oskarshamn som har en verksamhet och eller produkter inom ovan nämnda områden. Saknas du här? Kontakta oss på info@oskarshamn.com så berättar vi mer om hur ni kan bli en del av utbudet!